Praktijknaam
Wijkracht
Naam
Mevr. Jetske Scholten
Adres
Noaberpoort, Blankenburgerstraat 28
481 EB Haaksbergen
Telefoon
053-5734589
Sinds 2020 werk ik als sociaal werker in Haaksbergen bij Wijkracht. Mijn werkplek zit in de Noaberpoort, maar u kunt mij ook vinden bij verschillende huisartsenpraktijken waar ik als sociaal werker intakes doe. 

Als sociaal werker ondersteun ik mensen met uiteenlopende problematieken op verschillende manieren zoals ondersteunende gesprekken, motiverende en/of oplossingsgerichte gespreksvoering, toeleiden naar de juiste activiteit en / of hulp en praktische ondersteuning. Men kan op verschillende levensgebieden vastlopen waarbij ik als sociaal werker diegene kan ondersteunen met als doel dat diegene zich weer beter gaat voelen en het weer zelf kan. Ik werk veel samen met andere organisaties en hulpverleners, zoals de gemeenteregisseurs, de eerstelijnszorg en basisscholen. 
 
Binnen de EZH ben ik een lid van de Raad van Afgevaardigden. Ik vertegenwoordig het sociaal werk en wil graag verbinden tussen de eerstelijnszorg en het sociaal domein binnen Haaksbergen. 

Heb jij vragen over het aanbod in Haaksbergen of over hoe jij een gesprek het beste aan kan vliegen? Ik ben bereikbaar via mijn mail, 06 en de patiëntoverleg app. 
 
 

 

Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.