Praktijknaam
Lugt van der & Kempen van
Naam
Mevr. Anja Kempen van
Adres
Wiedenbroeksingel 4
7481 BT Haaksbergen
Telefoon
053-5722207
Over

Sinds 1997 ben ik werkzaam als huisarts in Haaksbergen.
Samen met 22 andere zorgverleners vormen we het huisartsen-team van het Doktershuis
Het Doktershuis is gelegen naast de buitenpoli van het MST. Door de ligging hebben patiënten vele medische faciliteiten dicht bij elkaar.

Ik vind het belangrijk om te kijken welke patiënt een klacht heeft in plaats van welke klacht iemand heeft. Ieder mens is immers uniek en wat voor de een werkt, werkt niet voor een ander. De patiënt is de deskundige in hoe hij een klacht of een ziekte ervaart. Als huisarts zie ik mijn rol als het geven van informatie, delen van kennis en coachen van de patiënt naar de beste oplossing voor hem of haar. Persoonsgericht, en zonder te veel of te weinig behandeling.

Mijn ervaring

Na mijn studie heb ik een aantal jaar in het Twenteborgziekenhuis in Almelo gewerkt. Daarna ben ik in Malawi werkzaam geweest als tropenarts. Na de huisartsenopleiding in Engeland heb ik me, samen met Peter van der Lugt, als huisarts gevestigd in Haaksbergen. 

 

Afgeronde studies en cursussen
Als huisarts blijf ik mij continu bijscholen op een heleboel gebieden, om zo mijn werk in de volle breedte met aandacht voor de gehele mens uit te kunnen oefenen.

 

Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.