Praktijknaam
Lugt van der & Kempen van
Naam
Dhr. Peter Lugt van der
Adres
Wiedenbroeksingel 4
7481 BT Haaksbergen
Telefoon
053-5722207
Over
Sinds 1 september 1997 huisarts in Haaksbergen.

Sinds 1 april 2005 onder 1 dak in het Doktershuis samen met Joris van Grafhorst, Hugo Klever, Tjal Heeres en natuurlijk mijn compagnon en echtgenote Anja van Kempen.

Na mijn studie Geneeskunde aan de Rijks Universiteit van Utrecht heb ik de Tropenopleiding gedaan.
Naast de studie aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam werkte ik in het kader voor deze studie 2 jaar in het Juliana Ziekenhuis te Ede op de afdelingen chirurgie, gynaecologie verloskunde en interne geneeskunde.
Daarna ben ik samen met mijn vrouw door het ministerie van Buitenlandse zaken uitgezonden naar Malawi in Zuid-Oost Afrika.
In Karonga, aan de grens met Tanzania hebben wij 3 jaar gewerkt in een districtsziekenhuis, verantwoordelijk voor alle medische zorg in het gehele district.

Vervolgens hebben wij de huisartsenopleiding in Groot Brittanie gevolgd. De opleiding vanuitBury St Edmunds in Suffolk, de stage in een klein landelijk plaatsje Long Melford in een groepspraktijk van 5 huisartsen.

Na terugkomst in Nederland heb ik een klein jaar als verpleeghuisarts in Het Wiedenbroek gewerkt.

Gezien mijn werkzaamheden in de Tropen heeft Reizgersgeneeskunde mijn speciale interesse. Samen met Cor van Meerendonk, huisarts en Jeroen van de Sanden, apotheker hebben we de Reisvaccinatie Service Haaksbergen opgericht. Informatie hierover is te vinden op www.reisvaccinatieservicehaaksbergen.nl.
Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.