Praktijknaam
Praktijk voor relatie- en gezinstherapie en psychosociale therapie
Naam
Sylvia Stoverink
Adres
Werfheegde 23
7481 JR Haaksbergen
Telefoon
06-19334805
Mensen willen dat hun relatie met partner, kinderen en belangrijke anderen goed is. Dit geeft het leven betekenis. Soms lukt het niet om bepaalde problemen of situaties het hoofd te bieden. Er ontstaat een zich herhalend patroon waar ieder zich vervelend onder voelt. Dan is het lastig om zelf weer uit de neerwaartse spiraal te komen. Een relatie- en gezinstherapeut kan hierbij helpen.
Ik heb een jarenlange ervaring als behandelaar en relatie- en gezinstherapeut binnen de specialistische geestelijke gezondheidzorg. Mijn manier van werken kenmerkt zich door zorgvuldigheid, transparantie, humor en betrokkenheid, en is gericht op samenwerking.  Elk mens en elke relatie is uniek. Dat betekend dat ik vanuit mijn professie mee denk en mee zoek naar de gewenste veranderingen die bij u, uw relatie en uw gezin past. In gesprek gaan met een ‘buitenstaander’ op neutraal terrein werkt vaak verhelderend en brengt het gesprek weer op gang. Soms kunnen één à twee gesprekken voldoende zijn om zelf verder te kunnen.
Ik ben aangesloten bij de NVPA  waardoor het mogelijk is om een gedeelte van de kosten vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Neem hiervoor contact op met uw Zorgverzekeraar.
Voor meer informatie zie mijn website www.sylviastoverink.nl of neem vrijblijvend contact met mij op per mail of telefoon.
Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.