Praktijknaam
Het Doktershuis
Naam
Inez van Roosmalen
Adres
Wiedenbroeksingel 4
7481 BT Haaksbergen
Telefoon
053-5721888

Sinds 2006 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek in de huisartspraktijk. Gestart in een solo-praktijk in Oldenzaal, waar ik met veel plezier heb gewerkt en de programmatische zorg voor chronische aandoeningen vanaf de basis heb mogen opbouwen. Binnen WOOD (een samenwerkingverband van huisartsenpraktijken in noord-oost Twente) heb ik praktijken geholpen bij de het organiseren en coördineren van de chronische zorgstraten. 

In 2016 ben ik bij een groepspraktijk in Haaksbergen, Het Doktershuis, aan de slag gegaan. We werken hier met een team van vijf praktijkondersteuners-somatiek. Deze switch was voor mij een schot in de roos, omdat deze praktijk vooruitstrevend en continu in ontwikkeling is. Binnen de EZH dragen we actief een steentje bij aan de samenwerking, innovaties en verbeteringen. Dit vind ik een fantastische aanvulling op mijn patiënt-gebonden werk. 

Inmiddels neem ik daarom binnen de EZH ook deel aan de zorgprogramma-werkgroepen "gezond leven", "hartfalen" en "diabetes mellitus". Daarnaast ben ik betrokken bij innovaties op regionaal niveau door zitting in "medisch inhoudelijke commissies" atriumfibrilleren en hartfalen en adviescommissie digitale ontwikkelingen TWIINZ, bij (Twentse huisartsenonderneming) Thoon. Vanaf september 2022 ga ik de innovator in mezelf boosten, en start ik met de opleiding "Master innovatie in zorg & welzijn". Ik hoop natuurlijk dat ik daarmee nog meer kan betekenen voor de eerstelijnszorg in Twente. 

Voor het Doktershuis ben ik coördinator en aanspreekpunt voor de chronische zorg. Heb je dus een vraag of opmerking, over de organisatie, netwerken, scholing, deelname aan onderzoeken, etc, dan mag je mij benaderen. 

Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.