Praktijknaam
Voetencentrum Wender
Naam
Mevr. Noor Visschedijk
Adres
Wiedenbroeksingel 4
7481 BT Haaksbergen
Telefoon
088-4547700
Over
VOETENCENTRUM WENDER HAAKSBERGEN

Sinds februari 2008 ben ik een van de vaste behandelaars voor Voetencentrum Wender Haaksbergen. In het Wiedenbroek is het mogelijk op alle werkdagen een afspraak te maken met een van onze therapeuten.
Naast werkzaam te zijn in Haaksbergen werk ik op vrijdags in Neede op de Buizerdstraat. Ook werk ik meerdere uren per week aan het kwaliteitsbeleid binnen onze organisatie en ben ik visiteur voor de beroepsvereniging.

Voor een afspraak of informatie kunt u terecht op onze website: www.podotherapeut.nl of op ons centrale telefoonnummer: 088-4547700 van 08.00 uur tot 17.00 uur.

In het Wiedenbroek zijn er geen drempels, ook zijn er liften aanwezig. Dit betekent dat zelfs minder valide mensen zonder problemen bij de praktijk kunnen komen. Bij het Wiedenbroek zijn er gratis parkeerplaatsen.
Mijn ervaring
SAMENWERKING + NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

Behalve met de vaatchirurgen en internisten van het MST werken wij ook samen met de reumatologen in het Wiedenbroek.
Ook is er de mogelijkheid om door een podotherapeut en fysiotherapeut gezamenlijk bekeken te worden. Dit spreekuur is met Peter Paul Schmitz van Fysiotherapie Schmitz.

In Haaksbergen maken wij gebruik van een digitale drukmeetplaat. Indien er zolen gemaakt worden kunnen we uw voet 3d opmeten met de allernieuwste scanner.
Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.