Praktijknaam
Sandra Damkot
Naam
Mevr. Sandra Damkot
Adres
Kortenaerstraat 39a
7482 BH Haaksbergen
Telefoon
053-5728256
Over

Na het afronden van de opleiding tot doktersassistente wist ik wat ik in de zorg wilde gaan doen; zelf mensen behandelen. Ik heb er geen moment aan getwijfeld of ik goed had gekozen toen ik begon aan de opleiding tot oefentherapeut Cesar. De totale mens in beeld krijgen en niet alleen het probleem centraal stellen, was en is nog steeds een uitdaging waardoor ik het vak al bijna 20 jaar met veel plezier uitoefen. Elke dag weer schakelen tussen volwassenen en kinderen maakt geen enkele dag hetzelfde.

Ik ben inmiddels gespecialiseerd Kinderoefentherapeut. Kinderen zijn eerlijk en oprecht en zijn een spiegel voor mijzelf, daardoor leer ik elke dag van ze. Buiten de behandelingen om heb ik met enige regelmaat contact met ouders, scholen en andere externe instanties die betrokken zijn bij het kind. Samenwerken is de kracht!

Bij volwassen ben ik vooral geïnteresseerd in langdurige klachten, chronische pijn, het slapen en de sportende recreant. Ik weet uit eigen ervaring wat chronische klachten teweeg kunnen brengen. Zelf ben ik erg sportief: ik tennis, zwem en beoefen yoga, maar vind het ook erg fijn om de rust op de zoeken in de tuin of te fotograferen. Het is fijn om de balans in je eigen lichaam te vinden.

Een prachtig vak met uitdaging!


 

Mijn ervaring
Algemene oefentherapie.
Kinderoefentherapie.
Sensorische Integratie.
Groepslessen voor kinderen.
Sportoefentherapie.
Hydrotherapie voor mensen met reumatische aandoeningen.
Specialisaties

Kinderoefentherapie

Slaapoefentherapie

behandeling Chronische Pijn

 

Plan uw route naar deze zorgaanbieder door op 'Routebeschrijving' te klikken.